Vastelepek bemutatása

A Vasker-Plusz Kft. 1999. szeptember 15-én alakult.
Fő tevékenységi köre a vashulladék kis – és nagykereskedelme.
Főbb szolgáltatásaink: vashulladék feldolgozás, fuvarozás, kereskedelem.
A vállalkozás 2005-ben megvalósított egy korszerű, környezetvédelmi követelményeknek mindenben megfelelő autóbontó műhelyet, mely megfelel a regionális autóbontó elvárásainak.

A vállalkozás rendelkezik a legmodernebb vashulladék feldolgozógépekkel, multiliftes konténerekkel, ollózó géppel, brikettáló géppel, kábeldarálóval, szárazra fektető berendezéssel, 60 tonnás hídmérleggel. Rendelkezünk továbbá több kamionnal, rakodógéppel, targoncával. A jelenlegi eszközpark a fémhulladékok teljes vertikumát képes feldolgozni, így az ezek által végzett munkafolyamatok eredményeként nagy tisztaságú termékek és alapanyagok jönnek létre.

Az alföldi régióban a vállalkozás vezető szerepet tölt be, mivel ebben a régióban nincs ilyen eszközpark, de az országban is kevés ilyen vállalkozás van, amelyik ilyen magas szintű technikával és technológiával rendelkezik. A vállalkozás vezetői több mint húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a vashulladék feldolgozásában és értékesítésében. A piaci viszonyok megváltozása és a jogszabályi változások további nagyszabású fejlesztések irányába terelik a vállalkozás vezetőit.

Nyert pályázatok

További képek

Üzemelteti az internettudakozo.hu Kft

Az oldal készült: MiniWeb motor 1.3 verzióján.
Oldal generálási idő: 0.008182 másodperc !
Egyedi weboldalkészítés az Ön igényeinek megfelelően - Majtika.hu